Appartementen Gaanderen

Het betreft hier een wooncomplex met 16 appartementen en één cafetaria waarvan 8 in 2013 zijn gerealiseerd.

De appartementen zijn allen voorzien van eigen entree, woonkamer met open keuken met diverse inbouwapparatuur. Badkamer met ruimte voor was- droogtrommel en een slaapkamer.

Enkele appartementen zijn volledig begane grond en sommige hebben verdiepingen, bereikbaar door middel van trap(pen). Er grenzen er een paar aan een warme binnenplaats waar je ’s morgens lekker kunt ontbijten in het zonnetje en er is een leuke parkachtige tuin op het zuiden. Dus tot ’s avonds +/-21.00 uur in de zon zitten. Dit kan ook op je balkon.

De huren zitten tussen de € 495,- & € 600,- na gelang de grootte van het appartement. Plus: voor een 1-persoons huishouden  € 125,- of € 150,- 2-persoons huishouden per maand voor water, gas en electra.

Er word van de huurder een borg verwacht van 3 maanden plus 1 maand huur vooruit. De borg word teruggestort bij correcte oplevering van het gehuurde, dus bij beëindiging van het huurcontract. Het huurcontract word aangegaan voor een periode van 1 jaar en is daarna per maand opzegbaar.

Het betreft hier de Hoofdstraat ( huisnummers) 91 H t/m91 P te Gaanderen / nu:  Frans Roesstraat 14 A  Gaanderen.